Adam Levine: “Memang Pernah Melampaui Batas, Tapi Saya Sayang Bini Saya Selamanya”

Adam Levine menafikan dia curang dengan isterinya, Behati Prinsloo. Kini, dua lagi wanita tampil mendedahkan mesej menggatal Adam Levine ketika berinteraksi di media sosial.

Adam Levine dituduh menipu selepas influencer Instagram Sumner Stroh menunjukkan tangkap layar mesej mereka di media. Malah dia mendakwa mempunyai hubungan fizikal dengan vokalis Maroon 5 itu.

Maryka dan Alyson Rose adalah dua model terbaharu yang pernah digoda oleh Adam Levine. Alyson Rose memuat naik tangkapan skrin perbualan di TikTok.

Dia mendakwa mempunyai lebih banyak mesej tetapi memutuskan untuk tidak berkongsinya kerana berasa tidak selesa kerana agak lucah. Dia berasa sangat kesian dengan isteri Levine.

Sebaliknya Maryka yang juga seorang pelawak berkata di Instagram Storiesnya bahawa Levine menghantar mesej kepadanya mengatakan dia obses dengannya.

Maryka menjawab: “Kawan, kamu tak suka berkahwin?” Levin berkata dia melakukannya, tetapi hubungannya dengan isterinya agak rumit. Dia juga terpanggil untuk mengalihkan perbualan dengan mengajaknya bercinta.

Dia turut menyertakan foto tersebut dengan hashtag #exposeadamlevine.

Adam Levine sebelum ini akhirnya bercakap tentang hubungan sulitnya dengan Sumner Stroh. Menerusi akaun Instagramnya, beliau memberikan penjelasan.

“Terdapat banyak khabar angin yang tersebar mengenai saya sekarang, dan saya ingin menjelaskan segala-galanya. Saya tidak curang!” jelas Adam Levine.

“Saya mungkin melepasi garisan sekali-sekala dan itu amat dikesali,” sambungnya.

“Dalam kes tertentu, semuanya kelihatan tidak kena. Saya telah membincangkannya dan sedang mengambil langkah proaktif untuk membetulkan perkara ini dengan keluarga saya,” jelas Adam Levine.

“Isteri dan keluarga saya sahaja yang saya sayangi di dunia ini,” akhirinya.

Adam Levine dan Behati Prinsloo berkahwin pada 2014. Mereka mempunyai dua anak, Dusty dan Gio. Pada masa ini, model itu sedang hamil anak ketiga.