Chris Hemsworth Yakin Filem Extraction Seterusnya Akan Diterbitkan, Tak Pasti Sekuel Ataupun Prekuel

Share on facebook
Share on twitter

Filem Extraction dengan cepat menjadi salah satu filem dengan pencapaian terbaik Netflix sejak ianya dikeluarkan bulan lalu.

Perkhidmatan penstriman gergasi – Netflix – melaporkan bahawa puluhan juta pengguna telah menyaksikan filem aksi yang sarat dengan adegan mengerikan dan ini telah menimbulkan rasa cemas.

Dalam tweet, Netflix mengatakan: “Extraction sedang dalam perjalanan untuk menjadi filem dengan rekod tayangan perdana terbesar di Netflix – dengan 90 juta isi rumah telah menontonnya dalam empat minggu pertama. Terima kasih kepada semua orang yang telah menonton filem ini setakat ini! ”

Filem ini menampilkan bintang Chris Hemsworth sebagai tentera upahan, Tyler Rake, yang dihantar ke Bangladesh untuk menyelamatkan seorang budak lelaki yang diculik seorang pengedar dadah yang berpengaruh.

blank

Bercakap kepada para peminat di Instagram, Chris Hemsworth berkata: “Saya ingin mengucapkan terima kasih banyak-banyak kepada semua yang telah menonton Extraction, anda telah menjadikannya filem nombor satu di planet ini sekarang.”

“Dan sepertinya, ia akan menjadi Filem terbesar Netflix sepanjang zaman, ia benar-benar mengejutkan.”

“Ada banyak perbincangan dan pertanyaan mengenai sekuel ataupun prekuel dan segala macam perkara lagi. Dan apa yang dapat saya katakan adalah siapa yang tahu kan? Tetapi dengan jumlah sokongan sebanyak ini, saya sangat teruja untuk kembali.”

Extraction diarahkan oleh Sam Hargrave, yang sebelumnya bekerja sebagai koordinator aksi dalam Marvel Cinematic Universe.

Beliau mengarahkan banyak sekali aksi di dalam filem ini termasuk adegan 12 minit yang sengit — yang dikatakan oleh Hemsworth sebagai ‘urutan aksi yang paling sukar’ yang pernah dilakonkannya.

Rujukan: Ladbible

Baca yang lain