Dani Alves Diceraikan Isterinya Melalui Instagram

Isteri Dani Alves, Joana Sanz secara rasmi mengumumkan penceraiannya dengan pemain pertahanan legenda itu dengan satu kenyataan di Instagram.

Alves telah ditangkap dan ditahan di penjara tanpa jaminan, selepas dituduh melakukan serangan s*ksual ke atas seorang wanita di kelab malam Barcelona pada Disember lalu.

Joana Sanz secara rasmi telah menceraikan pemain bola sepak yang dipenjarakan itu dengan satu post berbentuk surat di Instagram.

Pemain Brazil itu ditahan di penjara Brians II di Sepanyol, di mana dia dilaporkan menunjukkan kemahiran bola sepaknya kepada rakan-rakan banduan dengan bermain untuk pasukan penjara.

Sanz menulis: “Sejak saya kecil saya telah menulis perasaan saya untuk meluahkan perasaan saya, saya rasa kerana saya adalah anak tunggal.”

“Walau apa pun, ia memberi saya kebaikan. Saya suka untuk untuk menulis tentang cinta dan kebahagiaan, tetapi ia tidak berlaku.”

“Ini adalah bulan yang mengerikan, bukan yang paling sukar dalam hidup saya, kerana saya telah menghadapi banyak ribut, tetapi sangat gelap dan menyakitkan.”

“Perasaan ditinggalkan dan kesunyian kembali mengetuk pintu saya. Beribu-ribu ‘kenapa’ yang masih tidak dijawab.”

“Saya memilih dia sebagai pasangan hidup seorang yang sempurna di mata saya. Dia sentiasa ada ketika saya paling memerlukannya, dia sentiasa menyokong saya dalam segala-galanya, dia sentiasa menggalakkan saya untuk berkembang, sentiasa penyayang, penuh perhatian… Sangat sukar untuk saya menerima bahawa orang itu boleh memecahkan saya menjadi pecah seribu.”

“Saya rasa saya akan mengambil masa bertahun-tahun dalam hidup saya untuk melupakan dia dari ingatan saya, cara dia memandang saya, yang saya anggap perkara yang paling luar biasa di dunia, dan, ya, saya luar biasa.”

“Saya sayangkan dia dan saya akan sentiasa sayangkan dia, sesiapa yang kata cinta itu mudah untuk dilupakan adalah mereka yang menipu diri sendiri atau tidak benar-benar mencintai . Tetapi saya juga menyayangi diri saya sendiri, saya menghormati diri saya dan saya lebih menghargai diri saya sendiri.”

“Memaafkan, melegakan, jadi saya kekal dengan magis dan menutup peringkat hidup saya yang bermula pada 18/05/15.”

“Saya berterima kasih atas peluang dan pembelajaran yang diberikan oleh kehidupan kepada saya, tidak kira betapa sukarnya ia, inilah wanita yang kuat yang melangkah ke peringkat seterusnya dalam hidupnya.”

Joana Sanz berkahwin dengan Dani Alves enam tahun lalu. Dan dia sudah membuang gambar gambar mereka bersama.

Joana dikatakan benar benar kecewa apabila Dani Alves menyatakan bahawa dia dan gadis tersebut sebenarnya saling bersetuju untuk berasmara. Daniel Alves menyatakan dia tidak kenal gadis itu sebelum ini.

Kenyataan Dani Alves itu membuat Joana benar benar terluka.

 

Baca yang lain

Rodrygo Label Messi Pengecut

Penyerang pasukan kebangsaan Brazil, Rodrygo dikatakan menggelar kapten pasukan kebangsaan Argentina sebagai pengecut ketika beraksi pada Kelayakan Piala Dunia 2026 di zon