Legend WWE Anggap Ronda Rousey Tak Sepenuh Hati Dengan WWE Tak Macam Logan Paul

Eric Bischoff, bekas Presiden Gusti Kejohanan Dunia dan pengurus besar jenama Raw WWE, telah mempersoalkan komitmen Ronda Rousey terhadap wataknya dalam francais tersebut.

Menurutnya, Rousey tidak lain tidak bukan, hanyalah satu kerugian buat WWE. Kerana Ronda Rousey yang mendapat manfaat daripada WWE sebaliknya WWE pula rugi.

Rousey menandatangani kontrak dengan WWE pada 2018 selepas kerjaya yang berjaya dalam judo dan MMA, memulakan kerjayanya di WrestleMania 34.

Dia kemudian berehat daripada syarikat itu pada 2019, kembali tahun lepas.

WrestleVotes memberitahu GiveMeSport awal minggu ini bahawa mereka “tidak pasti hati Ronda berada di dalam projek” musim berikutnya dengan WWE.

Buat masa ini, ramai merasakan Ronda Rousey sebenarnya tidak ada hati untuk terlibat lebih serius dalam WWE dan sekadar untuk menghabiskan kontrak lumayannya.

Bischoff menyelar Rousey kerana dia tak nampak komitmen bekas petarung UFC itu.

“Apa yang saya boleh beritahu anda ialah sejak dia tiba di WWE, saya tidak merasakan hubungan dengannya,” kata Bischoff.

“Maksud saya, biar saya katakan itu secara berbeza. Saya tidak merasakan seolah-olah dia ada membuat hubungan dengan penonton. Ada sesuatu di sini yang tidak lengkap.”

“Sambungannya seperti hanya 90 peratus. Saya tidak pernah merasakan bahawa dia selesa dalam WWE sebagai watak di sana.”

“Dengan Ronda, ia bukan tentang kekurangan bakat. Ia bukan kekurangan potensi. Saya hanya tidak merasakan dia begitu ghairah mengenainya. Pasti ada komitmen profesional di pihaknya, saya pasti.”

“Saya tahu dia benar-benar mahukan ini, dan saya tahu betapa sukarnya untuk dia melakukan apa yang dia lakukan, terutamanya memandangkan jumlah tekanan yang menimpanya kerana siapa dia dan jangkaan yang datang dengannya. saya tak tahu. Dia belum ada lagi rasa hubungan itu.”

Bischoff kemudian membandingkan impak Rousey dengan Logan Paul, yang memulakan kerjaya untuk WWE di Wrestlemania tahun lepas.

“Logan Paul, saya merasakan sambungan hubungan itu serta-merta,” katanya.

“Saya rasa Logan berasa seperti dia dilahirkan untuk ini, manakala dengan Ronda, saya rasa dia hanya mahu melakukan ini [atas dasar kerja], dan hanya ada perbezaan kecil antara dilahirkan untuk itu dan mahu melakukannya.”

Adakah Ronda Rousey bertanding di Wrestlemania 39?

Rousey bersedia untuk bekerjasama dengan Shayna Baszler di Wrestlemania 39 hujung minggu ini, bersaing dalam perlawanan tag empat penjuru yang menampilkan Natalya dan Shotzi, Raquel Rodriguez dan Liv Morgan, dan beberapa nama lain.

Bintang WWE berusia 36 tahun itu kini bergelut dengan beberapa kecederaan, termasuk “tiada ACL” dan patah siku.