Model Laman Hanya Kipas Dakwa Nicolas Jakson Minta Gambar Lucah Sebagai Motivasi

Ada satu berita yang kurang enak melibatkan Nicolas Jackson. Ini apabial Astrid Wett yang merupakan usahawan wanita yang membekalkan produk di laman Hanya Kipas itu telah mendakwa pemain Chelsea itu mendesaknya segera menghantar stok baharu keluarannya.

Nicolas Jackson didakwa menjadi pelanggan Astrid di laman Hanya Kipas itu mendedahkan perbualan face time dia dan Jackson.

Pemain itu tak berpuas hati dengan barang yang dia mahukan terputus stok. Nicolas berkata: “Kamu patut hantar sesuatu kepada saya. Tapi tak ada pun kamu hantar.”

Usahawan wanita itu menyatakan Nicolas Jackson merupakan atlet yang mahu menjadikan gambar dia tanpa sebarang pakaian itu sebagai satu bentuk motivasi dirinya.

Astrid ketika itu berada di dalam kereta. Dan sukar untuk dia merakam gambar yang diminta Jackson.

Namun Astri faham bahawa perkara itu penting terutama sekali ketika dia sedang berusaha memperbaiki prestasinya bersama The Blues.

Namun peminat Chelsea berharap lelaki yang dimaksudkan Astrid Wett itu lelaki lain. Kerana Nicolas Jackson baru je berkongsi gambar dia menimang cahaya mata baharu yang sangat gebu dan comel.

Buat masa ini, peminat menunggu pengesahan dan kenyataan rasmi daripada Nicolas Jackson sendiri berkaitan dengan dakwaan tersebut.

Jika ia satu fitnah, mereka berharap Jackson menyaman sahaja usahan Hanya Kipas itu kerana mempergunakan namanya untuk kepentingan peribadi.

Astrid Wett memang peminat tegar Chelsea. Dia selalu meroyan apabila Chelsea kalah.

Dia benar benar penyokong fanatik Chelsea yang turut menawarkan pakej kipasnya kepada pemain.

Baca yang lain