Ten Hag Menyantuni Staf Muslim Yang Berbuka Puasa Di Carrington

Erik Ten Hag sempat meluangkan masa untuk beramah mesra dan menyantuni staf muslim di kelab Manchester United yang berbuka puasa.

Manchester United menganjurkan iftar buat kesemua staf muslim kelab tersebut. Acara ringkas itu turut dihadiri oleh Amad Diallo, pemain Manchester United.

Satu perkara yang menarik perhatian netizen adalah detik di mana pengurus pasukan itu Erik Ten Hag sempat meluangkan masa untuk menyantuni mereka yang beragama Islam yang berbuka puasa di Carrington – pusat latihan Manchester United.

Ten Hag sempat meluangkan masa dan mengucapkan selamat menyambut Ramadan kepada mereka dan kemudian berharap mereka akan menikmati makanan yang disediakan dengan sebaiknya.

Ramai peminat yang kagum dengan cara Ten Hag yang dianggap menunjukkan dia seorang yang benar benar baik sebagai seorang insan dari cara dia bercakap dan beramah mesra dengan mereka yang ada di situ.

Lalu ramai yang mendoakan agar Ten Hag dan Man United akan berjaya menamatkan musim ini di kedudukan lebih baik.

Di atas padang Erik Ten Hag dan Man United masih berusaha untuk menamatkan musim ini di kedudukan slot Liga Juara Juara Eropah. Di mana berdasarkan format baharu, kedudukan di tempat kelima dalam EPL pun masih berpeluang untuk ke UCL.

Dalam pertandingan piala, Manchester United masih berada di landasan tepat untuk merangkul piala domestik. Di mana mereka masih bersaing di peringkat separuh akhir Piala FA.