Yuna Mendunia Lagi, Wajahnya Di Papan Iklan Gergasi Ikonik Dan Ada Di Mana Sahaja Di New York

Share on facebook
Share on twitter

Penyanyi-penulis lagu popular Yuna sekali lagi “berada di puncak dunia” setelah melihat wajahnya di papan iklan gergasi di Big Apple untuk kali ketiga.

Bintang Malaysia yang berpangkalan di AS yang nama sebenarnya Yunalis Mat Zara’ai telah menjadi “wajah” kempen streaming audio Spotify yang sedang berlangsung untuk meraikan orang Asia yang berjaya di Amerika.

Yuna memuat naik gambar salah satu papan iklan di tengah-tengah New York di Instagram semalam, dan dalam kapsyen dia mengatakan bahawa dia merasa bangga menjadi wajah orang Asia yang berjaya berada di papan iklan tersebut.

“Lihat emak! Saya ada di mana-mana sahaja di New York. Meraikan Bulan Warisan Kepulauan Asia Amerika dan Pasifik dengan Spotify. Ya!” katanya, berterima kasih kepada Spotify kerana menyedari pencapaiannya.

“Terima kasih Spotify kerana menjadikan saya sebagai sebahagian daripada bulan istimewa ini bersama-sama dengan artis Asia berbakat lain.

“Pemandangan ini sangat bermakna bagi kami. Saya orang Asia yang bangga dan saya selalu bangga dengan komuniti saya.”

“Berharap saya ada di sana untuk menyaksikannya sendiri. Saya selalu merindui papan iklan di New York City. Kekal selamat semuanya!”

Yuna yang berada di Los Angeles pertama kali melihat wajahnya menghiasi papan iklan raksasa pada November 2016.

Kedutaan Amerika di Malaysia turut berkongsi bangga dengan Yuna di ‘Epal Besar’.

Dia muncul di papan iklan Times Square yang ikonik di New York sebagai sebahagian daripada kempen untuk meraikan ikon muzik baru.

Tahun lalu, Yuna tampil di papan iklan LED di Times Square, dan mempromosikan albumnya Rouge yang dilancarkan pada 12 Julai.

Syabas Yuna.

Baca yang lain